Om oss

/Om oss
Om oss 2017-09-28T14:37:01+00:00

Om oss

Testpower levererar  högkvalitativa  produkter och lösningar inom effektanalys, elkraft, photonics och avancerad felsökning.  Som leverantör är vi ärliga, engagerade och inriktade på lösningar som håller i längden och ger våra kunder en låg ägandekostnad och tillförlitliga mätningar.

Har en pragmatiskt inställning till det mesta, en tro på att inkopplingar och mätningar på kunders objekt snabbast visar på kundnyttan. För att klara av detta har vi en omfattande demopark med intrument och kringutrustningar. Vi  agerar gärna bollplank tidigt i ett projekt och anser att våra intrument gör bäst nytta ute hos er. 

Det är vi

Flexibilitet 90
Spets 70
Kunskap 80
Engagemang 100

Teammedlemmar

Johan Waldelius
Johan WaldeliusOwner
13 år inom T&M 10år på Yokogawa och de 4 sista som säljchef. Familjefar med stort intresse för utomhus- aktiviteter och matlagning.
Niles Brix & Peter Bargholz
Niles Brix & Peter Bargholz Partner Denmark
Dansk samarbetspartner  för Testpower. Driver i Danmark bolaget Metronic och har lång erfarenhet av försäljning, datainsamling och kraftelektronik. Säljer Yokogawa åt Testpower.
Öyvind Mathiasen
Öyvind MathiasenPartner Norway
Säljer  Yokogawa för Testpower i Norge. Lång erfarenehet av T&M. Driver  sitt bolag IDS AS och gillar att vara ute i skog och mark.   .